Vállalkozásunk 30 éve, 1984-ben kezdte meg épületgépészeti szerelési tevékenységét. 1990 óta Kft.-ként vagyunk a szakma elkötelezett képviselője. Annak érdekében, hogy teljes körű szolgáltatást tudjunk biztosítani, 1998-tól kereskedelmi üzletággal bővítettünk kínálatunkat. Jelenleg a város egyik legfrekventáltabb pontján helyezkedik el székhelyünk, ahol Gázkészülék Szaküzletünk, valamint Kivitelező Irodánk egyaránt megtalálható.

Cégünk vezetése időben felismerte, hogy a piac növekvő igényeinek megfelelve, minőségi munkát csak magasabb szakmai felkészültségű szakembertől várhat el. Ennek elősegítése érdekében nagy hangsúlyt fektetünk dolgozóink képzésére. Szerelőink között többen rendelkeznek két szakmával, mestervizsgával, valamint szellemi munkát végző munkatársaink felvételének követelménye a felsőfokú végzettség. Szakmunkástanulók gyakorlati képzését is felvállaltuk.

Szakértelmünk fontos tényező, mely biztosítja cégünk helytállását a hagyományos, valamint a legfrissebb piaci elvárásokkal szemben.

Megrendelőink, partnereink igénye tette szükségessé az ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer bevezetését, melyre 2002-ben került sor. Azóta több cégtől kaptuk meg a "minősített beszállító" minősítést. Ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy cégünk korszerű gépekkel, berendezésekkel kapcsolódik be a szektor vérkeringésébe, melyek ugyancsak megbízóink megelégedettségét szolgálják. 

Jelenleg az ISO 9001:2008 rendszerben dolgozunk.

Vállalkozásunk tagja a Pécs-baranyai Kereskedelmi és Iparkamarának, a DD.Gáz Zrt. Gázközösségének, MÉGSZ Magyar Épületgépészeti Szövetségének és a KÉK cégcsoportnak.


Szőcs Jenő

ügyvezető


Vásárlói vélemények

"Csak jó tapasztalataim vannak a vízlágyítóval, végre nem kell egyfolytában a fürdőszobát sikálni. (Horváth Zsolt, Pécs)"