Kereskedelmi egységünk 1998 óta működik, melyet kivitelező csapatunk összehangolt munkája egészít ki. Ügyfeleink számára teljes körű szolgáltatást biztosítunk, hiszen megrendelőinknek a tervezéstől egészen a kivitelezésig, szervizzel, szaktanácsadással egybekötve, minden egy helyen rendelkezésére áll.

Szaküzletünk márkaképviseletet lát el több hazai elismert gyártó termékét illetően. Az ország egyik legjelentősebb fűtéstechnikai készülék és vízmelegítő gyártóját, a Vara-FÉG Kft.-t, képviseljük Baranya megyében, s az értékesítésen kívül szervizpartnereként országos hálózatához is kapcsolódunk.

Hogy ez miért jó Önnek? Mert a boltunkban megvásárolt készülékek felépítését, karbantartási igényét és egyéb műszaki tulajdonságait így  ismerheti meg Ön is a legjobban. Ha bármi kérdése merülne fel a termékekkel kapcsolatban, nem a katalógusból fogunk utána nézni, hanem gyakorlati, szerelői tapasztalatunk révén pontosan tudjuk a választ. Reméljük, ezzel is az Ön megelégedettségét szolgáljuk!

Gázkészülék Szaküzletünk több gyártó cég szervizhálózatához kapcsolódva biztosítja vevőink kényelmét, ugyanis a nálunk vásárolt készülékek felszerelését, beüzemelését, garanciális időn belüli és túli szervizelését, ill. javítását, valamint kötelező felülvizsgálatát is vállaljuk. Így nincs szükség beüzemelő vagy szervizes szakember után rohangálni, nálunk mindez egy helyen megtalálható. A szerviz tevékenységet végző munkatársunk a vevő igényeihez és időbeosztásához igazodva áll az ügyfelek rendelkezésére.
A komplett szolgáltatás részeként, szerelőink megfelelő képzettséggel és szaktudással állnak rendelkezésre a berendezések beüzemelését vagy javítását illetően.
Szaküzletünk a magyarországon forgalomban lévő összes gázkészülék közül az igénynek megfelelőt szerzi be.

Az általunk forgalmazott készülékekhez üzletünkben alkatrészek, valamint a beépítéséhez szükséges flexibilis csövek, golyóscsapok, keringtető szivattyúk, szobatermosztátok is megtalálhatók.
Annak érdekében, hogy ügyfeleink ne csak fűtésszezonban látogassanak el hozzánk, szaküzletünkben a nyaraláshoz szükséges kempingcikkek - Providus kempingfőzők, gázlámpák, forrasztók és égőfejek - nagy választéka kapható.

Vásárlói vélemények

"Pontosan azt tudja a mágneses vízlágyító, amit elmondtak róla. Nem adom vissza. (Varenke Csaba, Pécs)"