Kivitelezési profilunk az eltelt 30 év során folyamatosan bővült. Kezdetben csak gáz-, fűtés-, és vízszerelési munkákra vállalkoztunk, mára napkollektoros rendszerek, sűrített levegő és egyéb technológiai vezetékek, tartályos gázrendszerek szerelésére is kiterjed tevékenységi körünk. Szakembereink gázrendszerek műszaki-biztonsági felülvizsgálatát is végzik, elsősorban lakóközösségek részére. Eddig több épület közös vezetékszakasza mellett kb. 2000 lakás műszaki-biztonsági felülvizsgálatát végeztük el. A feltárt hibák javítását a gázvezetéken, ill. a készülékeken is vállaljuk. Vevőink magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében, kereskedelmi egységünkkel együttműködve, komplett szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek.

Megrendelőink többségben fővállalkozók, szolgáltatók, akiknek az ország egész területén végzünk kivitelezési munkákat. Mindezek mellett lakossági igényeket is teljesítünk.

Az EON-nal - partnerszerződés keretében - gázmérők és nyomásszabályzók le- és felszerelésére is van jogosultságunk, mely meggyorsítja a szerelési munkát. Elvégezzük a gázkészülék felszerelését, beüzemelését, garanciális időn belüli és túli szervizelését, javítását, melyhez GÁZKÉSZÜLÉK és ALKATRÉSZ SZAKÜZLETÜNK biztosítja a hátteret.

Cégünk 1997 óta tagja a GÁZKÖZÖSSÉG-nek, mely a DDGáz Rt. és a Magyar Épületgépészek Szövetségének kezdeményezéseként jött létre. Az egyesület célja, hogy a fogyasztók és ügyfelek megfelelő színvonalú szolgáltatást kapjanak, valamint, hogy a szolgáltató és együttműködő partnereik munkája rugalmas, összehangolt legyen. A Gázközösséghez való tartozásunk, így nemcsak számunkra nyújt biztos hátteret, hanem egyben megrendelőink javát szolgálja.

Kivitelező irodánk azzal a célkitűzéssel működik, hogy Megrendelőink részére folyamatos elérhetőséget és segítségnyújtást biztosítson; naprakész információkkal szolgáljon műszaki, kereskedelmi, logisztikai és általános jellegű kérdésekkel kapcsolatosan. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, legyen szó akár műszaki tanácsadásról akár, árajánlatadásról, s emellett a szerelési folyamatok koordinálásával és rendszeres felügyeletével járulnak hozzá a kivitelezések zökkenőmentes lebonyolításához.

Gázkészülék Szaküzletünk több gyártó cég szervizhálózatához kapcsolódva biztosítja vevőink kényelmét, ugyanis a nálunk vásárolt készülékek beüzemelését, javítását, valamint kötelező felülvizsgálatát is vállaljuk. Így nincs szükség beüzemelő vagy szervizes szakember után rohangálni, nálunk mindez egy helyen megtalálható. A szerviz tevékenységet végző munkatársunk a vevő igényeihez és időbeosztásához igazodva áll az ügyfelek rendelkezésére.

Vásárlói vélemények

"Elégedett vagyok a SZUÉSZ szerelőivel! Ügyes csapat, szívesen ajánlom! (Somogyi Zsolt)"